Vellykket bursdagsfeiring!

Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, med tente lys på bordet og skal vi danse på skjermen. For en fin dag vi har hatt, og jeg tørr påstå at vesla også er veldig fornøyd med hvordan dagen ble. Ho har fått så utrolig mange fine gaver - og mye med Frost-tema ;) Ei lykkelig lita prinsesse som la seg idag. Sliten, mett og veldig glad :) 

Nok mat, nok kaker og nok brus! Kan vell ikke be om mer? Marsipankaka var også god syns jeg. Eneste jeg vil ta med meg her er at neste gang trenger vi ikke å kjevle ut marsipanen så mye, kunne hatt mye tjukkere marsipan. Men ellers bra! Det må jeg si. Egentlig litt gøy å bake marsipankake - så det må jeg gjøre igjen ;) 

Laget også sånne Oreo-Pops, og de syns jeg ble meget fine. Gode var de også! Litt gøy å prøve seg på nye ting! Bli litt mer kreativ rett og slett. Her har jeg altså kun satt en liten pinne inne i kjeksen, dyppet den i smeltet hvit sjokolade og drysset på rosa strø. Enkelt - vell, ihvertfall etter at jeg skjønte at kremen i midten smeltet om sjokoladen var for varm, men etter et par forsøk fikk jeg dreisen på det og da var det fort gjort! ;) 

Var ikke de fine? :) 

 

Jeg merker det er veldig deilig å ta kvelden nå. Ingen planer resten av kvelden, kun avslapping. Jeg brygger på en forkjølelse så jeg er veldig sliten nå kjenner jeg. Fornøyd - men sliten. Litt sånn som Amalie kan jeg tenke meg ;) Men det har vært så fint å ha besøk av så mye familie. Nesten hele familien til Christer - og min. Er så sjelden vi ser ihvertfall min gjeng så dette var så koselig. Skulle bare ønske alle kunne bli litt lengre. 

Selv om det er deilig med tomt og stille hus nå også ;) God lørdagskveld til deg.

 

 

2 kommentarer

Lilli

15.10.2016 kl.21:49

Så koselig :)

Lene-Marie Røstad Sunde

15.10.2016 kl.22:05

Lilli: Det var det :D

Skriv en ny kommentar

Lene-Marie Røstad Sunde

Lene-Marie Røstad Sunde

28, Nome

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mitt liv som stort sett dreier seg om interiør, trening, mann, barn og dyr! Før sommeren kjøpte vi oss et nytt hus. Et nytt prosjekt. Følg meg gjerne for å se hvordan huset endrer seg fra et tradisjonelt "husbankhus" til å bli vårt drømmehjem. Er utdannet og jobber som Personlig Trener, og veileder også via mail, ved spørsmål ta kontakt på mail; lene_marie88@hotmail.com :)

Norske blogger

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits