High ceiling

Etter mye jobb på oss begge to har vi endelig litt tid til overs slik at vi kan holde på litt hjemme igjen. Så nå står soverommet vårt endelig for tur. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme meg ut fra barnerommet og inn på eget voksenrom ;) 

Dette er altså en del av tilbygget vi bygde i sommer - altså en helt ny del av huset. Rommet blir ganske lite, (men mye større enn det vi hadde før vi rev det pga påbyggingen), så vi må være litt kreative når det kommer til oppbevaring av klær. Men for å gjøre litt opp for den lille størrelsen lar vi taket gå helt opp. Dette vil i det minste gi oss en illusjon av et større rom. Her tar vi det vi kan få! ;) Jeg gleder meg ihvertfall veldig til å få dette på plass. Og den høye takhøyden vil i det minste gi meg en mulighet for en taklampe ingen andre rom kan gi meg. Så bare det er grunn nok til at jeg skal greie å like dette rommet veldig godt! (Senga - som Christer nekter å gi slipp på, vil jo oppta 80% av gulvplassen, så jeg har en utfordring foran meg mtp skap ;) ) 

Som alltid når jeg står ovenfor slike oppussingsvalg så går hodet mitt frem og tilbake og innom 100 alternativer. Det føles til tider umulig å skulle greie å bestemme seg og jeg hadde igrunn slått med veldig til ro med et blått rom. Du vet den deilige matte, mørke, blåfargen? Vell, nå ser det altså ikke ut til å bli slik alikevell. ;) Uansett, bra kommer det til å bli, så det er bare å glede seg! Strømmen er lagt klar for trekking og kobling i veggene og taket, yttervegger og tak er isolert ferdig. 1 vegg er nesten ferdig gipset og vi nærmer oss med det veldig at vi kan begynne å kle veggene.Gulvet og takplatene ligger klar i stua og vi holder på å sjekke opp litt priser på div materialer. Dette blir morro!! 

Stay tuned ... 

 

2 kommentarer

Anita

31.10.2016 kl.23:17

Jeg synes ikke rommet ser lite ut, men det kan jo være som du sier at takhøyden gir rommet en bedre romfølelse :-) Var skikkelig fint med høyt tak! Dere har virkelig vært tålmodige rivjern og nå fortjener dere virkelig et deilig fint soverom til dere selv :-) Gleder meg til neste oppdatering allerede :-) Lykke til med fargevalg! Er jo så mange fine farger å velge mellom, at noen ganger blir det valgets kval ;-)

Lene-Marie Røstad Sunde

01.11.2016 kl.07:31

Anita: Nei, rommet er ikke såå lite. Men med den store senga som skal inn der så blir det plutselig ikke så mye plass igjen. Men vi får bare være kreative så blir det nok bra dette også ;) Og bare det å få eget rom er jo bra, så da skal det meste annet også være greit ;) hehe

Skriv en ny kommentar

Lene-Marie Røstad Sunde

Lene-Marie Røstad Sunde

28, Nome

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mitt liv som stort sett dreier seg om interiør, trening, mann, barn og dyr! Før sommeren kjøpte vi oss et nytt hus. Et nytt prosjekt. Følg meg gjerne for å se hvordan huset endrer seg fra et tradisjonelt "husbankhus" til å bli vårt drømmehjem. Er utdannet og jobber som Personlig Trener, og veileder også via mail, ved spørsmål ta kontakt på mail; lene_marie88@hotmail.com :)

Norske blogger

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits