Ergan kystfort i Bud!

Nok en solfylt dag her i ytre Fræna. Det er kaldt, men så utrolig heldige vi er med været da! Det er jo magisk her ute ved havet nå. Og idag fikk meg og ungene oss en fin tur litt rundt i Bud. Mamma, Pappa og søster har jo ikke ferie så de må jo jobbe litt selv om vi er her, så da blir det noen formiddager hvor det er kun meg og ungene og da gjelder det å komme seg ut å benytte seg litt av det fine været som er. Må bare kle oss opp i litt ull.Dagens tur ble til Ergan Kystfort. Et sted helt ute i havgapet her i Bud, med en masse historie knyttet til seg og en helt sinnsyk utsikt hele veien rundt! Rett og slett magisk å være her idag - og ungene storkoste seg med å utforske de gamle bunkerene som er her. Vi bestemte oss også for å ta oss en tur hit igjen neste sommer, hvor vi kan kjøpe oss billetter til at vi kan komme oss inn under å få sett alle de skjulte rommene og gangene som er her. Egentlig litt spennende - selv for meg, som har vært her mange mange ganger! 

 

Det ble jo selvfølgelig tatt masse bilder - med slike omgivelser som dette er det vanskelig å la være, og jeg greide rett og slett ikke å velge ut bare noen få. Så da ble det en haug! Her kommer de:Jeg tror ingen kan krangle på at Bud er en utrolig flott plass?! Det "fjellet" du ser til venstre (foran de høye helt bak) er forresten Gulberget, den toppen med flere bøker som jeg ofte pleier å gå/løpe om vår/sommer/høst når jeg er på ferie her hos mamma & pappa. En kjempefin treningsrunde, og en kjempefin tur å ta med ungene på! Du kan lese om en av mine turer til Gulberget om du trykker HER! 

 

Nei - nok en fin dag altså! Jeg er ganske heldig som har vokst opp her? Og som nå kan ha dette som feriested å ta med familien min til. Idag fikk både Amalie og Adrian ridd litt på et par av hestene til søster/tante Ida også. Så de er nok veldig fornøyde med dagen.Ergan Kystfort - Bud, Fræna Kommune - Møre og Romsdal
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lene-Marie Røstad Sunde

Lene-Marie Røstad Sunde

28, Nome

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mitt liv som stort sett dreier seg om interiør, trening, mann, barn og dyr! Før sommeren kjøpte vi oss et nytt hus. Et nytt prosjekt. Følg meg gjerne for å se hvordan huset endrer seg fra et tradisjonelt "husbankhus" til å bli vårt drømmehjem. Er utdannet og jobber som Personlig Trener, og veileder også via mail, ved spørsmål ta kontakt på mail; lene_marie88@hotmail.com :)

Norske blogger

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits