Starter dagen her.

Det blir en del tid på kjøkkenet - og hver dag starter med å være nettopp her. Frokost skal lages til barna, og matpakker smøres. Da er det veldig greit å ha et så fint kjøkken å stå å lage mat på. Syns du ikke? Det som er sprøtt å tenke på er derimot hvor mye jeg har forandret meg på de siste årene. Stilen min. Eller, jeg hadde ikke noe stil før tror jeg. Må ha vært en slow starter ;) For jammen tok det litt tid før jeg viste hvordan jeg ville ha det. Jeg hadde egentlig null interesse for hus, interiør og sånne type ting før. Null. Og heller ingen kunnskap. Bare 4 år bak i tid var dette et håpløst felt jeg ikke brydde meg om. 

Men så kjøpte vi et oppussingsprosjekt og jeg ble tvunget til å ta mange valg og når jeg da først satte meg ned for å faktisk se litt, google litt, så ble jo dette fort noe jeg likte veldig godt. Og siden har det igrunn gått kun 1 vei! Men det tar tid, og jeg er så glad for at vi kjøpte et hus nr 2 så kort tid etter oppussings-huset ;) hehe.. Jeg har lært så mye ved å pusse opp disse husene, og huset vi bor i nå er veldig meg. Moro å kunne velge alt, og få det nøyaktig slik jeg vil ha det. Og dette kjøkkenet er bare et av rommene jeg elsker i dette huset! 

Men det tar tid å utvikle sin stil. Det har jeg lært. Men jeg tror jeg begynner å lande et sted nå. Jeg er nok en herlig blanding av det meste! Helt perfekt for meg.

- Og helt til slutt: Nå er de to veggene på soverommet som skal males, ferdig og gulvet er ferdig lagt. Da gjenstår det bare å vente på den tømmerpanelen da, som har 1,5 uke til igjen på stuegulvet ;) Men vi kommer nok til å flytte opp senga vår idag. Å herrefred - FOR en glede!! Eget soverom liksom. 

4 kommentarer

kvardagsglede

16.11.2016 kl.11:06

Så fint! :)

Lene-Marie Røstad Sunde

16.11.2016 kl.11:17

kvardagsglede: Takk! :D

Anita

16.11.2016 kl.13:13

Så deilig at soverommet begynner å ta form :-) Måtte le når du skrev at veggene må ligge i 14 dager før de kan komme opp på veggen, kjente nesten på frustrasjonen din ;-) FOR det er lenge når man vil ha noe ferdig! Så forstår deg godt! Men kjenner jeg dere rett, så kommer de nok opp på dagen etter 14 dager og det kommer til å bli så fint :-) Gleder meg til flere bilder!

Lene-Marie Røstad Sunde

16.11.2016 kl.16:59

Anita: Helt korrekt at det var et stort frustrasjonmoment når den informasjonen kom. Det var ikke medberegnet i mine planer ;) hehe.. Men det nærmer seg nå da! :)

Skriv en ny kommentar

Lene-Marie Røstad Sunde

Lene-Marie Røstad Sunde

28, Nome

Velkommen til min blogg! Her kan du lese om mitt liv som stort sett dreier seg om interiør, trening, mann, barn og dyr! Før sommeren kjøpte vi oss et nytt hus. Et nytt prosjekt. Følg meg gjerne for å se hvordan huset endrer seg fra et tradisjonelt "husbankhus" til å bli vårt drømmehjem. Er utdannet og jobber som Personlig Trener, og veileder også via mail, ved spørsmål ta kontakt på mail; lene_marie88@hotmail.com :)

Norske blogger

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits